تعدادی از اعضای فعال کمپین زنان (رفع قوانین تبعیض آمیز زنان) اقدام به راه اندازی یک سایت تحت عنوان مجله الکترونیکی مدرسه فمنیستی نموده اند. موسسین این سایت در معرفی خود عنوان داشته اند : ما جمعی از فعالان جنبش حقوق برابر در ایران هستیم که به قصد تغییر و اصلاح وضعیت نابرابری موجود سالهاست مشغول فعالیت اجتماعی هستیم ، خوشبختانه در دو سال اخیر فعالیت جنبش زنان روندی پر شتاب گرفته و گسترش حیرت انگیزی یافته است و در این میان نقش کمپین یک میلیون امضا دارای نقشی تعیین کننده و غیر قابل انکار است. کاوه مظفری ، جلوه جواهری، سارا لقمانی ، نوشین احمدی، زارا امجدیان، ناهید کشاورزنیا که بعضا دارای سوابق سوء در دادگاههای انقلاب هستند، از موسسین و دست اندرکاران اصلی این سایت می باشند. لازم به ذکر است این سایت تا کنون دوبار به دلیل تخلفات بنابر دستور دستگاه قضایی فیلتر شده است.
کمیته پسران کمپین در راستای فعالیتهای خود اقدامهای زیر را داشته است: برگزاری کاراگاه آموزشی به شکل کاربردی ( اجرای نمایشی جمع آوری امضاء مباحثه و بحث و گفتگوی موارد حقوقی رو در رو که آموزشگر در پایان به تکمیل مباحث و بیان ضعف و قوت می پردازد.) گشایش یک وبلاگ جدید برای بازتاب دیدگاهها برگزاری جلسات مطالعاتی با حضور افراد کمیته هر دو هفته . یکبار (کاوه مظفری)، (مازیار سمیعی)، (علی عبدی) از جمله اعضای فعال این کمیته هستند که هر یک از آنان دارای سوابق زیادی در فعالیتهای دانشجویی خود بوده و گرایشهای آنان به طیف های چپ کاملا اثبات شده است. این کمیته مکررا به علت بسته عمل کردن خود و عدم استقبال از ورود افراد جدید ( محفلی عمل کردن ) مورد انتقاد اعضای کمپین زنان قرار گرفته است. با عنایت به اینکه تعداد زیادی از اعضای این کمیته فعالان دانشجویی به خصوص در طیف چپ هستند، به نظر می رسد برگزاری جلسات مطالعاتی کمیته پسران کمپین بیشتر به سمت مباحث تئوریک مارکسیستی گرایش دارد.
یکی از عناصر مونث گروه پژاک با پوشیدن لباس محلی اکراد منطقه " بورالان " ماکو ضمن حضور در منازل برخی از اهالی به منظور جذب زنان و دختران به این گروهک گفته است: دختران را برای پیوستن به گروه ترغیب کنید و شعارهای کنترل افزایش جمعیت را کنار بگذارید و زاد ولد را افزایش دهید و بچه ها و جوانان خود مختاری کردها نزدیک است. این عضو گروهک پژاک خود را لیلا (تبعه ترکیه) معرفی کرده اما لهجه کردهای ایرانی را داشته است. برخی اززنان و دختران روستا با تاثیرپذیری از وی تمایل بیشتری برای پیوستن به گروهک از خود نشان داده اند.
سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل در نامه ای به «بان کی مون» دبیر کل این سازمان نسبت به کار شکنی مقامات آمریکایی در عدم اعطای روادید به هیاتی از بانوان ایرانی برای شرکت در اجلاس کمیسیون وضعیت زنان اعتراض کرد و مراتب ناخرسندی دولت ایران از این اقدام مقامات آمریکایی را به وی ابلاغ نمود.در نامه « محمد خزاعی » که رو نوشت آن برای رئیس کمیته کشورمیزبان در سازمان ملل متحد ارسال گردیده ، آمده است : دولت آمریکا بر اساس توافقنامه ای که با سازمان ملل دارد ، موظف است برای هیاتهای شرکت کننده در اجلاسهای این سازمان ، روادید صادر نماید و اقدام اخیر مقامات آمریکا بر خلاف عرف بین المللی و کنوانسیون 1975 وین بوده است.این نامه تصریح دارد: جمهوری اسلامی ایران ضمن اعتراض به این اقدام ، از سازمان ملل می خواهد با حمایت از حقو ق قانونی کشورهای عضو این سازمان ترتیبی اتخاذ نماید تا اعضای سازمان ملل بتوانند به نحو شایسته ای از حقوق قانونی خود جهت شرکت در مجامع بین المللی استفاده کنند . خزاعی در نامه خود تاکید کرده است که مشارکت هیات بانوان ایرانی در این اجلاس بین المللی ، و دیدار و تبادل نظر آنان با هیات های شرکت کننده از دیگر نقاط جهان ، فرصت مغتنمی برای شناخت بیشتر و تبادل تجربه میان این هیات ها بود اما کارشکنی مسئولان آمریکایی این امکان را از طرفین سلب کرد. در نامه نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل، اضافه شده که کشور میزبان سازمان ملل باید وادار شود تا اقدامات متناسب را در اجرای تعهداتش بر اساس توافق نامه موجود و سایر معاهدات بین المللی اتخاذ نموده و مانع بروز چنین قصورهائی در آینده گردد و ورود بدون مانع مقامات رسمی کشورهای عضو سازمان ملل را تضمین کند.
کتاب « آهستگی » نوشته میلان کوندرا با ترجمه نیمازاغیان توسط انتشارات « روشنگران و مطالعات زنان » در سال 1385 به چاپ سوم رسیده است. این کتاب 150 صفحه ای روایتی از روابط جنسی و مسائل اروتیک که بین زنان و مردان غربی رایج است را به تصویر کشیده است.در این کتاب چند داستان فرعی همراه با جریان اصلی کتاب روایت می شود که در همه مطالب فرعی و اصلی بحث کامروایی و لذت جویی به عنوان یک حقیقت محض با تشریح صحنه ها ، اندام و اسافل جنسی ، معاشقه و انواع هرزگی به چشم می خورد.حتی جسم داستان در حقیقت آهسته عمل کردن در رفتار جنسی است که به صراحت و بارها در این کتاب عنوان شده است . انتشارات « روشنگران و مطالعات زنان » یک انتشارات فمینیستی است که با مدیریت شهلا لاهیجی در تهران شروع به فعالیت کرده است.