بسیاری از زنان مسلمان الجزایری که تاکنون قادر به استفاده از امکانات شبکه اینترنت به دلیل حضور مردان در کافه های مختلط نبودند از این پس می توانند با حضور در کافی نتی که تنها پذیرای زنان است از این تکنولوژی روز جهان بهره ببرند. این کافی نت که الفتاح نام دارد هفته گذشته در پایتخت الجزیره کار خود را آغاز کرده است.
نتایج یک تحقیق با عنوان «موانع تصاحب پست های کلیدی زنان در قطر» نشان می دهد: 456 زن قطری صاحب منصب هستند که از این تعداد 3 درصد نیروی کار زنان را شامل می شود و 22 زن تنها دارای پست های کلیدی یا سیاسی هستند.زنان قطری توانسته اند مناصب مهمی را در حکومت به دست گیرند و اولین زن وزیر در خلیج یک زن قطری است. تلاش شورای عالی امور خانواده بر این است که زنان به مناصب عالی دست یابند.
خانم «لحاظ الغزالی» این جایزه را در سال 2008 دریافت کرد و این برای اولین بار است که یک زن دانشمند عرب بر این جایزه دست می یابد. خانم غزالی معتقد است زن در دنیای عرب از لحاظ علمی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی در جایگاه حقیقی خود قرار ندارد بخصوص از لحاظ علمی که به زنان اهمیت داده نمی شودو معلومات آنان مورد استفاده و تقدیر قرار نمی گیرد.این خانم در طول 17 سال به مطالعه در زمینه کثرت ازدواج های فامیلی و ارتباط آن با امراض وراثتی در خاورمیانه پرداخته است.
گروهی از زنان کویتی از جمله خانم نوریه سدانی، دکتر خدیجه المحمید و خوله العتیقی به مناسبت روز جهانی زن به برپایی یک همایش اقدام نمودند و به بررسی نقش سیاسی زنان در کویت و چگونگی فعال کردن زنان در این زمینه پرداختند.سبب اصلی برپایی همایش شرکت نامزدهای زن در انتخابات اخیر مجلس و عدم حمایت گروههای سیاسی از آنان بود. بانوان شرکت کننده در این همایش اعلام کردند این همایش دوره ای و ادامه دار است و تازمانی که نقش زن در فعالیت های سیاسی کاملا تعریف شود و شکل صحیحی به خود بگیرد ادامه دارد.