برای اولین بار بعد از سال 1948 در داخل سرزمینهای اشغالی اتحادیه زنان کارگر فلسطینی تشکیل شد. این اتحادیه توسط جمعیت «صورت العامل» کارگری در ناصره ایجاد شده است.
پژوهشگر کویتی «دکتر جمیله زمون»، متخصص زیست شناسی توسط یونسکو از میان 14 زن در جهان به بورس تحصیلی در رشته علوم دست یافت.سازمان یونسکو بر ادامه تحقیقات 40 هزار دلار به خانم زمون پرداخت نمود. تحقیقات وی در مورد یک نوع ماهی است که در درمان زخم های پا در افرادی که از بیماری قند رنج می برند موثر است.
حدود 99 درصد دخترانی که والدینشان جدا از هم زندگی می کنند یا به مواد مخدر اعتیاد دارند و یا در معرض شدید آسیب های اجتماعی قرار می گیرند. شهلا پرویزی، مدیر مرکز نگهداری از دختران بهزیستی عاصف در گفت و گو با خبرنگار برنا با بیان این مطلب تصریح کرد: دختران بد سرپرست و بی سرپرستی که در معرض آسیب های اجتماعی قرار دارند، پس از انتقال به مرکز مداخله در بحران های اجتماعی بهزیستی به این مرکز، ارجاع داده می شوند. پرویزی بیشترین مشکل این دختران را اعتیاد و جدایی والدین دانست و تاکید کرد: بد سرپرست بودن بیشتر از بی سرپرست بودن دختران را به آسیب های اجتماعی دچار می کند. به نحوی که طبق آمار این مرکز، 99 درصد دخترانی که به اینجا منتقل می شوند در خانواده هایی معتاد و از هم گسیخته رشد کرده اند. وی با توجه به اینکه در حال حاضر 20 دختر در این مرکز نگهداری می شوند، ادامه داد: هر دختر تا زمانی که به طور کامل به استقلال نرسد و نتواند درآمد زندگی خود را تامین کند، از این مرکز ترخیص نمی شود.وی افزود: فعالیت های فرهنگی ، آموزشی، اشتغال، استقلال و بازتوانی آنها از جمله کارهایی است که از سوی این مرکز برای این دختران در معرض آسیب انجام می شود.
فراهانی به عنوان اولین داور زن بین المللی والیبال ایران معرفی شد. صدیقه حاتم آبادی فراهانی کاپیتان و پاسور اسبق تیم ملی بانوان کشورمان که کلاس داوری بین المللی والیبال را سال 2006 با موفقیت در بحرین پشت سر گذاشت در سال 2007 نیز در مسابقات قهرمانی زنان آسیا شرکت کرد و باقضاوت های عالی خود مرحله عملی داوری بین الملل را نیز پشت سر گذاشت و موفق به دریافت کارت داوری بین المللی ویژه فدراسیون بین المللی والیبال گردید که بزرگترین موفقیت در تاریخ داوری والیبال بانوان است.
یک جراح زن ایرانی مقیم انگلیس با بکاربردن ابتکاری در عمل جراحی مغز، تحسین همکاران خود را در این کشور برانگیخته است،«گلاره زاده» 36 ساله بیماران خود را در حین عمل جراحی هوشیار نگاه می داردو به فاصله اندکی پس از عمل جراحی آنان را به خانه میفرستد. بیماران گلاره در حین عمل با هوشیاری سخن می گویند و حتی می توانند به وسیله تلفن همراه با خویشاوندان خود گفت و گو کنند. در روش این جراح جمجمه بیمار از طریق منجمد کردن آن بی حس می شودو بیمار در حین عمل دردی احساس نمی کند.از این رو بیمار پس از عمل ناچار نیست به علت عوارض ناشی از بیهوشی، روزهای طولانی را در بیمارستان سپری کند. هفته نامه انگلیسی «ساندی تلگراف» در شماره جدید خود گزارشی را درباره این جراح منتشر کرده و با وی و یکی از بیمارانش مصاحبه کرده است. این نشریه از گلاره به عنوان جوانترین جراح مغز در بریتانیا یاد کرده که با روش خود انقلابی در تاریخ پزشکی برپا کرده است.